معمای چاقی حل شد-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

معمای چاقی حل شد

کارشناسان سلامت مدت‌هاست درباره اینکه دقیقا چه چیزی باعث افزایش وزن می‌شود، تحقیق می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، محققان بررسی کردند که آیا کالری، کربوهیدرات یا چربی بیش از حد در غذا‌ها وجود دارد یا خیر و به این نتیجه رسیدند که مهمترین عامل فروکتوز است.

 

محققان اظهار کردند که مسئله کلیدی که باعث چاقی می‌شود، فروکتوز است. این قند در شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا یافت می شود و همچنین در بدن ما از کربوهیدرات‌هایی مانند گلوکز تولید می‌شود.

 

همانطور که بدن فروکتوز را تجزیه می‌کند، انرژی فعال را که به آن آدنوزین تری فسفات (ATP) گفته می‌شود، کاهش می‌دهد. این کاهش سطح انرژی باعث گرسنگی و افزایش مصرف غذا می‌شود.

 

فروکتوز چیزی است که متابولیسم ما را تحریک می‌کند تا به حالت کم مصرف برود و کنترل اشتها را از دست بدهد، اما غذا‌های چرب منبع اصلی کالری هستند که باعث افزایش وزن می‌شوند.

 

محققان اظهار کردند: همانطور که خرس‌ها برای آماده شدن برای خواب زمستانی از میوه‌های با فروکتوز بالا استفاده می‌کنند، سطح انرژی انسان هنگام مصرف غذا‌های غنی از فروکتوز کاهش می‌یابد.

 

اگرچه چربی، مخزن انرژی ذخیره شده است، اما غذا‌هایی با فروکتوز بالا از مصرف این انرژی ذخیره شده جلوگیری می‌کنند که منجر به حالتی می‌شود که با خرس‌هایی که برای زمستان آماده می‌شوند قابل مقایسه است.

 

این مطالعه در مجله Obesity منتشر شده است./ همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار